Boa viagem - Brasil, here we come!

Da er det endelig blitt juni, og det er klart for en ny reise - denne gangen til Brasil! Vi flyr avgårde fra Torp/Sandefjord via Amsterdam, Paris, Rio og Brasilia til Manaus, som ligger langt inne i Amazonas. Her skal vi bo på fantastiske Ariau Amazon Towers, et hotell som er bygget delvis oppe i tretoppene i regnskogen.

Ariau Towers er et økologisk hotell, og ble av Newsweek omtalt som "the 5th Wonder of the Modern World". I løpet av 6 dager skal vi speide etter rosa ferskvannsdelfiner, kikke på aper og papegøyer, besøke lokale indianerstammer, fiske piraya og dra på elvesafari. Og innimellom skal vi se på fotball - det er jo VM. Vi heier naturligvis på Brasil i år, og håper de i hvert fall går til finalen - da blir det kjempefest og en opplevelse for livet i Rio dagen før vi reiser hjem!

Etter dette reiser vi ned til Rio hvor vi skal være i 5 dager. Det blir sightseeing, fotball og masse spennende opplevelser - og på lørdag 1. juli skal vi i bryllup! Espen og Shanay gifter seg i en gammel katolsk kirke med utsikt over Copacabana, og det blir en fantastisk opplevelse som vi gleder oss masse til!


Dagen etter bryllupet reiser vi nordover igjen, denne gangen til Cabo Frio. Nå skal det endelig dykkes for alle pengene! Vi er 3-4 fotografer fra Norge, og brasilianerne er ikke snauere enn at de stiller med 3-4 de også, og så skal vi ha en ukes workshop med uhøytidelige konkurranser og utfordringer.

Jeg ser frem til å treffe noen av de beste brasilianske undervannsfotografene, lære masse og få masse inspirasjon. I Cabo Frio venter vi ca. 21 graders vann, en spennende blanding av tropisk og temperert, men litt koraller, noe alger, og en god del tropisk fisk - mye likt som på Bonaire. Her er mengder av blekksprut, murener og nakensnegler, og det skal bli spennende å oppleve alt sammen på nært hold. Vi kommer nok til å være mer i vannet enn på land...


Linker:
Ariau Amazon Towers:
http://www.ariautowers.com.br/
Turistkontoret i Cabo Frio:
Secretaría do Turismo Cabo Frio
Generell informasjon:

Telephone: +47 94 83 32 83
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.ScubaPixel
Christian Skauge
Etterstadsletta 4 G
N-0660 Oslo, Norway


   

BLOG & NEWS
Latest News
Gear & Techniques
Website Screenshots
Archive

STORIES
Latest Stories
Published Stories
Cover Shots
Destinations
Underwater Photography
Dive Medicine & Education
Wreck Stories
Marine Biology

LATEST IMAGES
New Images
Featured Images
IMAGES
Fish
Sharks & Rays
Molluscs
Echinoderms
Cnidarians
Crustaceans
Mammals
Reptiles
Algae & Plants
Reefs & Scenery
Divers
Wrecks
Freshwater
ROV & Aquaculture
Travel Images
WORKSHOPS
Upcoming Events
Nudibranch Safari
Periphylla Safari

SOCIAL MEDIA
Like us on Facebook
Skype Chat
About Sharing Images

MISCELLANEOUS
Terms & Conditions
Nudibranch Resources

CONTACT & PRESS
About me
Download Press Kit

 

The images and stories found on this website are the property of writer and underwater photographer Christian Skauge. The material is NOT FREE and may not be downloaded or used in any way without prior permission. Any unauthorized use is a copyright infringement and will be prosecuted accordingly. When buying an image or a story you naturally obtain all necessary rights to use the image in your desired context.
© Christian Skauge 2006-2013   |   www.scubapixel.com   |   Contact   |   Designed and developed by ScubaPixel