DEMA 2006 i OrlandoDet nærmer seg DEMA Show 2006 i Orlando, Florida, og jeg reiser over for å dekke begivenheten for Dykking. Det blir også tid til litt R&R før messa begynner, og jeg håper det kan bli en artikkel eller to ut av "fridagene".

Planen er å reise til Fort Lauderdale for å dykke i to dager, sannsynligvis med Pro Dive International som kjører båtturer til forskjellige vrak i området, og også har haidykking på programmet. Er vi heldige, kan vi få se både skjegghaier og sandtigerhaier. Etter to dager i Fort Lauderdale går turen tilbake til Orlando for overnatting, og deretter vestover til Crystal River og Crystal Springs. Her skal vi først gjøre et 1 1/2 times driftdive i elven, før vi runder av dagen med å dra på manatee-jakt - med kamera!

De siste tre dagene blir det hard jobbing på DEMA Show 2006 i Orange County Convention Centre i Orlando. Her er det over 600 utstillere, så det blir nok mye spennende å se av både utstyr, reiser og utdanning. Følg med i neste utgave av Dykking - der kommer det en fyldig reportasje fra messa.

Vi bor heldigvis like ved messehallen, og her finnes også Sea World og Discovery Cove. Vi prøver å få besøkt begge for å se de fantastiske delfinene og spekkhuggerne de har, samt store tropiske akvarier. Er vi riktig heldige får vi også dykke i det store akvariet i Sea World - tanken rommer 6 millioner liter! Titanic-museet skal også besøkes, og vi har tenkt å kjøre ut til Kennedy Space Center for å se IMAX-filmen Deep Blue på kinoen der.
Telephone: +47 94 83 32 83
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.ScubaPixel
Christian Skauge
Etterstadsletta 4 G
N-0660 Oslo, Norway


   

BLOG & NEWS
Latest News
Gear & Techniques
Website Screenshots
Archive

STORIES
Latest Stories
Published Stories
Cover Shots
Destinations
Underwater Photography
Dive Medicine & Education
Wreck Stories
Marine Biology

LATEST IMAGES
New Images
Featured Images
IMAGES
Fish
Sharks & Rays
Molluscs
Echinoderms
Cnidarians
Crustaceans
Mammals
Reptiles
Algae & Plants
Reefs & Scenery
Divers
Wrecks
Freshwater
ROV & Aquaculture
Travel Images
WORKSHOPS
Upcoming Events
Nudibranch Safari
Periphylla Safari

SOCIAL MEDIA
Like us on Facebook
Skype Chat
About Sharing Images

MISCELLANEOUS
Terms & Conditions
Nudibranch Resources

CONTACT & PRESS
About me
Download Press Kit

 

The images and stories found on this website are the property of writer and underwater photographer Christian Skauge. The material is NOT FREE and may not be downloaded or used in any way without prior permission. Any unauthorized use is a copyright infringement and will be prosecuted accordingly. When buying an image or a story you naturally obtain all necessary rights to use the image in your desired context.
© Christian Skauge 2006-2013   |   www.scubapixel.com   |   Contact   |   Designed and developed by ScubaPixel