Ny jobb som assisterende redaktør i bladet Dykking

Jeg begynner 1. mars 2006 som assisterende redaktør i bladet Dykking! Jeg har gledet meg i flere måneder allerede, og kan nesten ikke vente med å komme i gang.

Det blir en hektisk start med deadline allerede i slutten av mars, men jeg er innsilt på et høyt tempo og på å få ting unna så det ikke blir alt for mye overtid :-) Dette blir en spennende og morsom utfordring, og jeg håper å bidra med noen bilder og artikler selv også innimellom slagene. Følg med i Dykking!
Arbeidsoppgavene blir varierte og vil bestå av både administrativt og praktisk arbeid. Jeg håper på noen reportasjereiser også, selv om jeg er forberedt på at mesteparten av tiden kommer til å tilbringes på kontoret foran dataskjermen: Abonnementsregister, administrative databaser, nettbutikk, hjemmesider og ikke minst layout og bearbeiding av tekst kommer nok til å kreve sitt. Det blir uansett moro med en ny utfordring, og jeg gleder meg over muligheten til å gjøre hobby til jobb.

Våren blir nok hektisk med mye nytt å lære, men jeg regner med at det blir tid til å dykke litt også - både på jobb og privat. Jeg håper å kunne bidra til at Dykking bli et ennå bedre og mer lesverdig blad, som ennå flere dykkere i Norge ønsker å abonnere på.

Derfor trenger jeg deres hjelp! Har du gode idéer eller forslag til artikler og saker Dykking kan skrive om, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt! Jeg blir å treffe i Dykkings lokaler i Holmestrand i tiden som kommer, klar for spennende, farefylte og halsbrekkende oppdrag - bare ring!
Telephone: +47 94 83 32 83
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.ScubaPixel
Christian Skauge
Etterstadsletta 4 G
N-0660 Oslo, Norway


   

BLOG & NEWS
Latest News
Gear & Techniques
Website Screenshots
Archive

STORIES
Latest Stories
Published Stories
Cover Shots
Destinations
Underwater Photography
Dive Medicine & Education
Wreck Stories
Marine Biology

LATEST IMAGES
New Images
Featured Images
IMAGES
Fish
Sharks & Rays
Molluscs
Echinoderms
Cnidarians
Crustaceans
Mammals
Reptiles
Algae & Plants
Reefs & Scenery
Divers
Wrecks
Freshwater
ROV & Aquaculture
Travel Images
WORKSHOPS
Upcoming Events
Nudibranch Safari
Periphylla Safari

SOCIAL MEDIA
Like us on Facebook
Skype Chat
About Sharing Images

MISCELLANEOUS
Terms & Conditions
Nudibranch Resources

CONTACT & PRESS
About me
Download Press Kit

 

The images and stories found on this website are the property of writer and underwater photographer Christian Skauge. The material is NOT FREE and may not be downloaded or used in any way without prior permission. Any unauthorized use is a copyright infringement and will be prosecuted accordingly. When buying an image or a story you naturally obtain all necessary rights to use the image in your desired context.
© Christian Skauge 2006-2013   |   www.scubapixel.com   |   Contact   |   Designed and developed by ScubaPixel