Fotoworkshop i Hamburgsund

Digideep.com

Den svenske undervannsfotografen Ingvar Eliasson holdt workshop hos Dyk-Leif i Hamburgsund fra 23.-26. august 2008. Jeg var invitert for å fortelle om komposisjon.

Fotoworkshopen ble avholdt for tredje år på rad, og som vanlig var det Ingvar Eliasson som stod for arrangementet, i samarbeid med undervannsmagasinet DYK og nettsiden Digideep.com. Ingvar er en dyktig undervannsfotograf og foredragsholder, og hadde deltakerne i sin hule hånd helt fra starten.
{niftybox width=200px,background=#d3d3d3,textcolor=black,float=right}Visste du at...?
Digideep er en tysk nettside for underannsfotografer. Her finnes blant annet nettets beste oversikt over undervannshus til forskjellige kameraer, nyheter og artikler, samt et diskusjons-forum.
Digideep ble startet av Andreas Voeltz og Lars Kirchhoff i 2002.

Les mer på www.digideep.com
{/niftybox}
Som tidligere år ble det også denne gangen invitert en undervannsfotograf for å holde foredrag om et spesielt tema, og i år var det jeg som fikk invitasjonen. Jeg fortalte om bildekomposisjon og dykking i Norge for et lydhørt og interessert publikum, og fikk gode tilbakemeldinger etterpå.

Å fange lyset under vann
Temaet for workshopen er denne gang var "å fange lyset under vann". Ingvar fortalte en del om lyssetting, i tillegg til at han underviste i digital bildebehandling med PhotoShop. Workflow og filformater var også et viktig tema for helgen.

Hele 21 svenske fotoentusiaster møtte opp, og vi hadde en herlig helg hos Dyk-Leif i Hamburgsund, 3 timers kjøring fra Oslo. Været var bra på torsdag og fredag, men det blåste dessverre opp natt til lørdag. Dette betød at det bare ble dykking innaskjærs og ikke ute på Väderöarna som vi hadde håpet. Vi fikk likevel noen fine dykk, og det ble tatt mange kjempefine bilder i løpet av helgen.

Nedenfor kan du se invitasjonen og programmet for helgen - sakset fra hjemmesidene til Dykarklubben Kalmarsund. Se også sidene til det Svenska Sportdykarförbundet.

Årets arrangement ble omtalt i en artikkel i Dykking. Du kan også lese om fjorårets arrangement på Digideep.com.

Telephone: +47 94 83 32 83
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.ScubaPixel
Christian Skauge
Etterstadsletta 4 G
N-0660 Oslo, Norway


   

BLOG & NEWS
Latest News
Gear & Techniques
Website Screenshots
Archive

STORIES
Latest Stories
Published Stories
Cover Shots
Destinations
Underwater Photography
Dive Medicine & Education
Wreck Stories
Marine Biology

LATEST IMAGES
New Images
Featured Images
IMAGES
Fish
Sharks & Rays
Molluscs
Echinoderms
Cnidarians
Crustaceans
Mammals
Reptiles
Algae & Plants
Reefs & Scenery
Divers
Wrecks
Freshwater
ROV & Aquaculture
Travel Images
WORKSHOPS
Upcoming Events
Nudibranch Safari
Periphylla Safari

SOCIAL MEDIA
Like us on Facebook
Skype Chat
About Sharing Images

MISCELLANEOUS
Terms & Conditions
Nudibranch Resources

CONTACT & PRESS
About me
Download Press Kit

 

The images and stories found on this website are the property of writer and underwater photographer Christian Skauge. The material is NOT FREE and may not be downloaded or used in any way without prior permission. Any unauthorized use is a copyright infringement and will be prosecuted accordingly. When buying an image or a story you naturally obtain all necessary rights to use the image in your desired context.
© Christian Skauge 2006-2013   |   www.scubapixel.com   |   Contact   |   Designed and developed by ScubaPixel